Onze nieuwe directeur stelt zich voor!

04-07-2024
{0} reacties

Sinds 1 juli hebben we niet alleen een nieuwe naam, maar ook een nieuwe directeur: Eric van Mierlo. Met zijn uitgebreide ervaring bij diverse overheidsorganisaties, zal hij de organisatie verder leiden in haar missie voor een veilige en gezonde leefomgeving. Hij stelt zich graag voor!

Beste mensen, 

Sinds maandag 1 juli jl. ben ik gestart als directeur van Omgevingsdienst Zuid-Limburg. Laat ik vooropstellen dat ik hier heel veel zin in heb en dat ik ernaar uitkijk om met iedereen kennis te maken én samen te werken. Omgevingsdienst Zuid-Limburg is voor mij een organisatie die ertoe doet, die staat voor een veilige en gezonde leefomgeving.

Wie ben ik? Ik ben Eric van Mierlo, 58 jaar en woonachtig in Herten. Sinds april vorig jaar woon ik samen met Angela aan de Maasplassen. Daarnaast ben ik trotse vader van twee dochters van 20 en 21 jaar. Zij studeren in Kortrijk (op kot zoals dat heet) en in Eindhoven. Zoals dat gaat met een samengesteld gezin, hebben wij elke week weer een andere samenstelling, iedere keer heeft het een eigen dynamiek. En dan moet ik natuurlijk onze hond Seamus niet vergeten. 

Terwijl ik dit zit te typen, luister ik op de achtergrond naar muziek. Dit is ook één van mijn grote hobby's. Luisteren naar muziek en het bezoeken van concerten. Naast muziek, loop ik graag hard en fiets ik geregeld. Dat eerste doe ik met enig fanatisme, hoewel de leeftijd wel mee gaat spelen. Ik vind het nog steeds heerlijk om in de buitenlucht te rennen en om het hoofd leeg te lopen. 

Zoals jullie wellicht hebben gezien of gaan zien op mijn LinkedIn profiel, heb ik mijn werkzame leven vooral bij overheden en voor overheden gewerkt. Gestart binnen de brandweer van Roermond in 1994 en via andere brandweerkorpsen en Adviesbureau Van Dijke, uiteindelijk in 2012 de overstap gemaakt naar gemeentesecretaris van Nuth. Bij de herindeling in 2018 de overstap gemaakt naar een gemeenschappelijke regeling op het gebied van bedrijfsvoering (de A2 organisatie) en vervolgens via een tussenstap in Roermond naar het Servicecentrum MER.

Zoals ik in het begin al zei; ik heb ontzettend veel zin om voor en met iedereen te gaan samenwerken in onze mooie Omgevingsdienst. 

Wij zien uit naar een succesvolle samenwerking onder zijn leiding en wensen Eric veel succes!

Afbeeldingen

 

 

E: info@odzl.nl
T: (043) 389 73 30
Postbus 5700, 6202 MA Maastricht

Bezoekadres:
Limburglaan 10, Maastricht

 

 

Privacy en Proclaimer 

 

Cookie-instellingen