RUD Zuid-Limburg

Momenteel is ons kantoor gesloten voor bezoekers. Behalve de medewerkers die voor een kritisch proces op kantoor aanwezig moeten zijn, werken wij allemaal thuis of op een toezichtlocatie. Onze organisatie blijft zeker bereikbaar. U kunt ons tijdens werkdagen gewoon bereiken via e-mail en telefoon.

Bij het afleggen van fysieke inspecties en bedrijfsbezoeken staat het naleven van de coronamaatregelen en richtlijnen van het RIVM voorop. Wij vragen de bedrijven dan ook om een inspectie of bezoek volgens deze maatregelen en richtlijnen mogelijk te maken.

Bedrijven en particulieren

 

OpdrachtgeversOnze opdrachtgevers

 

 


De RUD Zuid-Limburg levert kennis en expertise op het gebied van vergunningverlening, toezicht, handhaving en milieuadvies. In opdracht van de gemeenten Beek, Beekdaelen, Brunssum, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Meerssen, Simpelveld, Sittard-Geleen, Stein, Vaals, Valkenburg aan de Geul, Voerendaal en de Provincie Limburg werkt de RUD Zuid-Limburg aan een gezonde en veilige leefomgeving in de regio Limburg.

 

 

Cookie-instellingen