Omgevingsdienst Zuid-LimburgWij zetten ons in voor een veilige woon- en leefomgeving door vergunningverlening, toezicht en handhaving

Omgevingsdienst Zuid-Limburg

De Omgevingsdienst Zuid-Limburg levert kennis en expertise op het gebied van vergunningverlening, toezicht, handhaving en milieuadvies voor gemeenten, provincie, bedrijven en organisaties. Wij werken aan een gezonde en veilige leefomgeving in de regio Limburg. Onze opdrachtgevers zijn de gemeenten Beek, Beekdaelen, Brunssum, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Meerssen, Simpelveld, Sittard-Geleen, Stein, Vaals, Valkenburg aan de Geul, Voerendaal en de Provincie Limburg. Dat doen wij volgens de onderstaande missie en visie.

Missie

Wij als Omgevingsdienst Zuid-Limburg werken samen met onze partners aan de totstandkoming van een veilige leefomgeving en een goede omgevingskwaliteit.

Visie

Wij zijn voor onze opdrachtgevers de gezaghebbende milieuautoriteit en wij bieden meerwaarde door bundeling van specialistische kennis, door een goede kennis van de lokale situatie, een efficiënte bedrijfsvoering en continuïteit van dienstverlening.

 
 

Onze thema's

 

Over ons

De Omgevingsdienst Zuid-Limburg werkt in opdracht van de 16 Zuid-Limburgse gemeenten en de provincie Limburg aan een veilige en gezonde leefomgeving voor inwoners en bedrijven in de regio Zuid- Limburg. Door het bundelen van kennis en kunde van medewerkers van de verschillende gemeenten en de provincie brengt de Omgevingsdienst Zuid-Limburg de kwaliteit en de professionaliteit van de vergunningverlening, het toezicht en de handhaving in de regio Zuid-Limburg op een hoger peil.

 

Werken bij Omgevingsdienst Zuid-Limburg

 

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"65","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-doc-text","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"240470"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":false,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":false,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

Alle vacatures

 

Wat wij voor u kunnen betekenen

Wat kan de omgevingsdienst Zuid-Limburg voor u betekenen? Wij zijn er voor specialistisch milieuadvies en om de VTH-taken uit te voeren: vergunningen, toezicht en handhaving. Onze specialisten beoordelen welke invloed een bedrijfsplan heeft op het milieu en de omgeving. Door vergunningverlening werken we preventief aan een gezonde leefomgeving. Ook checken we of het bedrijf de regels naleeft. En als dat niet zo is, handhaven we zodat de situatie op termijn ongedaan wordt gemaakt. Zo werken we samen met onze partners (gemeenten en provincie) aan een gezonde en veilige leefomgeving voor iedereen.

 
 

Actueel

 

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"65","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-doc-text","topn":"2","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"237365"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":false,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"2","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Aanmelden

 

 

 

E: info@odzl.nl
T: (043) 389 73 30
Postbus 5700, 6202 MA Maastricht

Bezoekadres:
Limburglaan 10, Maastricht

 

 

Privacy en Proclaimer 

 

Cookie-instellingen